من تقریبا نمیرسم بیام اینترنت.از این به بعد هم کمتر مرا در ایران دروپال خواهید دید.فقط خواستم نوید طراحی سایت فروشگاه آنلاین رایگان رو بدم.
البته فکر نکنم کاراش زود انجام بشه. فری شاپ free shop پایگاهی شبیه به ایران مارکت سنتر و سایر فروگاه های اینترنتی میباشد.فری شاپ در آینده ای نزدیک با در اختیار گذاشتن یک سایت و فروشگاه کامل به کاربرانش ؛ امکان این را میدهد که مدیران سایتهای تحت نظر فری شاپ از سرویس پورسانتی استفاده کنند.
نحوه کار فعلا به این صورت خواهد بود که فری شاپ ؛ یک سایت کامل یا فروشگاه به هر شخص داوطلب میدهد و با تبلیغ سایت خودش و فروش محصولات ؛ درآمد کسب میکند.بنابراین صاحب یک فروشگاه کامل خواهد شد بدون اینکه حتی یک ریال هم بپردازد.
خود سایت فری شاپ یا با دروپال خواهد بود یا با مامبو.اما سایتهای زیر نظر آن که همان فروشگاه های رایگان باشند ؛ حتما با دروپال و ماجول فروشگاه آن زده میشه.فعلا نمایندگی هاستینگ در کانادا در مرحله آخرشه.کار طراحی سایت فری شاپ رو هم یا خودم یا ازمامبویی ها خواهد بود.البته می افته برای اونور سال.چون من خودم گرفتارم شدید.
بییشتر بخواهید بدونید باید بگم که سایتهایی که ما تحویل داوطلبان میدیم با دروپال ار میشن و فضای اولیه فعلا 100 مگ هست.و دامین دلخواه خودشون رو میتونند از .bz بگیرند.یعنی دامین ؛ هاست ؛ طراحی سایت و فروشگاه به طور کاملا رایگان خواهد بود . یعنی به جای کار کردن با چند سیستم مشارکت در فروش ؛ یک فروشگاه رایگان را تحویل میدهیم و به مدیر آن فروشگاه این آزادی را میدهیم که هر طور میخواهد محصولات سایتش را تبلیغ کند و به ازای فروش پورسانت بگیرد.
* به احتمال زیاد این سایتی که میگیم در اواخر تیرماه 89 بالا میاد و از همان ثانیه اول ه کارش رو به صورت حرفه ای شروع میکنه.ماجول فروشگاه دروپال گویا مشکلاتی داشته و درست هم فارسی سازی نشده به همین دلیل اول باید اونو به روان فارسی کنم و ایراداتشو با تیممون برطرف کنیم.بعد روی سرورها نصب میکنیم و دامینها رو میدیم.
***** www.freeshop.biz **** coming soon

1. روی این لینک که گذاشتم کلیک
روی این لینک که گذاشتم کلیک نکنید یه وقتا جیزه.
دامین رو اشتباه وارد کردم. .ws هست
فا دروپال نخستین مرجع برای تازه کارهای دروپال ؛www.FAdrupal.ir