نیاز به طراح دروپال دارم لطفا تماس بگیرید

بدون پاسخ
تصویر irkr
irkr
Offline
عضو شده: ۰۱/۲۶/۱۳۸۹
ارسال ها:
نیاز به طراح دروپال دارم لطفا تماس بگیرید

سلام

یک سایت ساده را می خواهم راه اندازی کنم. تمام محتویات از قبل آماده شده است و همه به شکل html می باشد.

تعداد منو ها اصلی

20

تعداد منوهای فرعی یا به عبارت دیگر ساب منو 30 الی 50

کل صفحات حدود 50 صفحه .

برنامه Drupal از قبل نصب شده و آماده استفاده است. ممکن است نیاز به چند plugin داشته باشد. خود من شخصا با برنامه های زیادی آشنایی دارم و بیش از 10 سال است که آنلاین هستم. چون به تازگی با دروپال کار می کنم و در ساخت سایت عجله دارم تصمیم گرفته ام که انجام این کار را به شخصی که با این برنامه آشنایی دارد و بتواند با سرعت عمل سایت را راه اندازی کند بدهم.

بر خلاف برنامه های دیگر ماننده wordpress قالب های زیادی در دروپال وجود ندارد در نتیجه اگر نیاز باشد شخصی یک قالب از سایت های دیگر نیز خریداری خواهم کرد و در اختیار شما می گذارم ولی برای صرفه جویی تا جایی که بشود بهتر از از قالبهای آماده استفاده کرد.

با توجه به شرایط بالا لطفا قیمت و شرایط خودتان را به ایمیل من ارسال کنید

currencynotify@gmail.com

اگر نمونه کاری را هم دارید لطفا برایم بفرستید. اگر مدیریت این انجمن که حتما با دروپال آشنایی دارد نیز بخواهند با من تماس بگیرند و پیشنهاد بدهند خوب است

من بخاطر مشغله های کار قادر به سر زدن به این انجمن نیستم ولی ایمیل را دنبال می کنم

متشکرم

© irdrupal 2007. All rights reserved. IRDRUPAL.ORG Company .